sida

Resursbank

Grafisk manual

Ladda ner Vänsterpartiets uppdaterade grafiska manual här (uppdaterad 2022)

Ladda ner hela grafiska kitet här (uppdaterad 2022)

Flygbladsmall för partiföreningar

Om du vill göra ett flygblad eller en folder för din partiförening ska du använda dig av mallen här nedan. Mallen finns både i Word-format och i pdf-format. Om du har kunskaper inom grafisk formgivning kan du givetvis designa ett flygblad eller en folder själv i något layoutprogram, men se till att följa Vänsterpartiets grafiska profil.

Affisch_A3
Affisch_A4
Flygblad_A5
Broschyr_A4

Har du frågor om mallen kan du mejla vår kommunikationsombudsman: [email protected]

Logotyp

Vänsterpartiets logotyp finns i olika format för olika ändamål, beroende på om den ska användas i t.ex. en flerfärgsbroschyr, på webben eller på en viss bakgrund.

Valet av symbol inspirerades av tidigare revolutionssymboler, där just nejlikan användes vid revolutionen i Portugal. Färgen röd är historiskt förknippad med vänsterrörelser, socialism och vänsterkamp. Därför är rött den självklara färgen för Vänsterpartiet.

Följ anvisningarna i den grafiska manualen för användning av partiets logotyp.

Ladda ner den nya logotypen:
Ladda ner Vänsterpartiets logotyp här.

Studiematerial till studiecirkeln ”En introduktion till Vänsterpartiet”

Du som läser detta ska förmodligen gå studiecirkeln ”En introduktion till Vänsterpartiet”. Grattis! Bra beslut. Efter att ha gått den här studiecirkeln har du förhoppningsvis mer kunskap om det parti som du själv är en viktig del av.

Här kan du läsa hela studiematerialet.

Om du inte kan läsa den uppladdade .pdf-filen kan du mejla [email protected] så ser vi till att du får filen i ett annat format.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk