Arrangemang

Träffa Nooshi på Hammarkullekarnevalen

Att Vänsterpartiet har ett tält på Hammarkullekarnevalen är tradition, så självklart har vi det i år också. Nytt för i år är att du kan träffa vår partiledare Nooshi Dadgostar!
Lördagen 27 maj kommer Nooshi att vara på Hammarkullekarnevalen för att hålla invigningstal och dela ut årets Angeredspris, men också för att träffa alla karnevalsbesökare såklart!
15.00 Nooshi håller invigningstal för karnevalen
15.15 Nooshi delar ut årets Angeredspris
15.30 Gött häng med Nooshi i vårt tält
Facebookevenemang
Vänsterpartiets tält kommer vara bemannat under hela karnevalen och vi har flera roliga saker planerade. Självklart finns vår pinmaskin på plats, kaffet kommer vara nybryggt och lokala politiker svarar på frågor från alla och envar. Stay tuned för mer information!
Vill du hjälpa till?
Som funktionär hjälper du till att bemanna vårt tält och pratar med besökarna om vår politik. Du delar ut flygblad, pins, popcorn och ballonger och har det allmänt gött tillsammans med andra vänsterpartister. Ni kommer alltid vara minst två funktionärer på plats! 
Anmäl dig som funktionär
Om Angeredspriset
Angeredspriset är Vänsterpartiet Angereds hederspris, som varje år delas ut till en person eller en förening som gjort betydande insatser för Angered.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk