sida
Bild på Vänsterdagarnas logotyp 2021

Bli funktionär på Vänsterdagarna 2021!

Häng på som funktionär på Vänsterdagarna 2021 som går av stapeln den 12 – 14 november på Svenska Mässan i Göteborg. Alla som är medlemmar i Vänsterpartiet Göteborg kan anmäla sig!

Vänsterdagarna är Vänsterpartiets största återkommande konferens och lockar varje gång cirka 1000 deltagare från hela Sverige. Under tre dagar kommer dessa deltagare delta i nätverksträffar, seminarier, workshops och föreläsningar.

Du anmäler dig genom att klicka på länken här. 

2019 fick Vänsterpartiet Göteborg den stora äran att stå som värd för Vänsterdagarna. Det gjorde vi så bra att vi åter fått värdskapet i år 2021. För att vi ska kunna klara av att arrangera en sådan stor konferens kommer vi behöva en massa hjälp inte minst i form av funktionärer. Därför vill vi uppmana dig och alla andra medlemmar i Vänsterpartiet Göteborg att anmäla sig som funktionär till Vänsterdagarna 2021.

Ta chansen att få träffa Vänsterpartister från hela landet och gör en ovärderlig insats för Göteborgsdistriktet. Att få vara med på Vänsterdagarna är en häftig upplevelse oavsett om man är där som deltagare gäst eller funktionär så detta vill du inte missa!

Klart jag vill vara funktionär på Vänsterdagarna 2021! Men hur anmäler jag mig?

Att anmäla sig som funktionär till Vänsterdagarna gör du genom att fylla i en enkät.

Du anmäler dig genom att klicka på länken här. 

I anmälan hittar du också beskrivningar på de olika funktionärsuppdragen och vad de innebär samt en hel del annan nyttig information som kan vara bra att ha koll på innan du anmäler dig. Vi uppmanar dig att noga läsa igenom texten i enkäten innan du fyller i så att du fått all information du behöver.

Nu har jag anmält mig vad händer nu då?

När du fyllt i enkäten får du automatiskt ett mejl till din angivna E-post adress med en sammanställning av dina svar. Detta är en bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan. Vi uppmanar dig också att gå med i vår Facebookgrupp för funktionärer på Vänsterdagarna 2021 den hittar du här.  I Facebookgruppen kommer vi försöka ge er löpande relevant information.

Man kan anmäla sig som funktionär fram till början av oktober. Därefter kommer vi påbörja arbetet med att fördela er funktionärer på de olika funktionärssysslorna och passen. I mitten av oktober kommer vi meddela er vad ni blivit tilldelade för uppgifter. Ni kommer då också bli kallade på funktionärsmöten och utbildningar samt få funktionärskläder.

Toppen! Är det nått mer jag behöver veta?

Att delta på vänsterdagarna kräver anmälan och kostar ca 2 000 kronor. Men som funktionär har du naturligtvis rätt att kostnadsfritt delta i föreläsningar i mån av plats under helgen då du inte är bokad som funktionär.

Oj då! Det låter ju kanon! Men förresten om jag kommer på fler frågor senare hur gör jag då?

Du kan alltid höra av dig med frågor till expeditionen på E-post [email protected] eller ringa 031856760. Det går naturligtvis också bra att ställa frågor i funktionärsgruppen på Facebook.

Till sist alla funktionärer 

Vi ser fram emot att ta emot din och alla andras anmälan som funktionär till Vänsterdagarna 2021. Tillsammans ska vi göra detta till ett superarrangemang!

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk