Arrangemang
Tre nävar i luften

Start för facklig-politisk vänsterskola!

I februari startar facklig-politisk vänsterskola, Vänsterpartiets facklig-politiska studiecirkel runt om i landet. Alla som är fackligt engagerade eller intresserade av att bli det är välkomna att delta. Inga särskilda förkunskaper behövs. Det är totalt sex träffar som börjar med en föreläsning och avslutas med diskussion och reflektion.

Innehållet i den facklig-politiska vänsterskolan utgörs av en bredd av frågor, allt från det fackliga engagemangets historia till aktuella facklig-politiska frågor. Målet är att du som deltar ska få insikter i både teoretiska och praktiska perspektiv på det fackliga arbetet.

I år kommer den facklig-politiska vänsterskolan i Göteborg att anordnas i våra egna lokaler på Andra Långgatan 20. Den första träffen är 5 februari, kl. 18–20. Övriga datum är: 15/2, 27/2, 11/3, 25/3 och 10/4.

Anmäl ditt intresse att delta till [email protected]. Skriv ”Ansökan facklig-politisk vänsterskola” i ämnesfältet och ange även vilket fackförbund du tillhör. Din anmälan ska vara inne senast 2 februari.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk