Arrangemang
Vänsterpartiet på Frihamnsdagarna 2023!

Vänsterpartiet på Frihamnsdagarna

Frihamnsdagarna hålls 31 augusti–2 september i Göteborg. Här har vi gjort en sammanställning av programpunkter där Vänsterpartister deltar. Vi ses på Frihamnsdagarna!

Göteborgspolitiker i debatt om jobb och skola

Representanter från politiska partier i Göteborgs kommunfullmäktige debatterar om jobb och skola. Vårt kommunalråd Marie Brynolfsson deltar.

Torsdag, 12:00–12:45
Frigga (Kajskjul)

Vill du sluta #vuxengissa? – Unga anhöriga på dagordningen

En programpunkt med bland annat frågeställningarna: Vad innebär det att vara ung anhörig? Vilka är konsekvenser om stöd inte sätts in? Vad kostar det samhället om stöd inte erbjuds i tid? Carina Örgård, Vänsterpartiets regionråd i Västra Götaland deltar.

Fredag, 09:20–10:00
Ebbe

Nollvision mot sexuell exploatering

Frälsningsarmén och Realstarts leder ett panelsamtal med flertalet ledande politiker i Göteborg. Hanna Klang, 1:e vice ordförande i Socialnämnden Nordost, deltar för Vänsterpartiet.

Fredag, 12:00–12:40
Framtid

Politiska ungdomsförbund i framtidsdebatt

Välkommen till en framtidsdebatt om ungas möjligheter att påverka, skolan, klimatet och andra viktiga frågor. Molly Knight från Ung Vänster deltar.

Fredag, 15:00–15:45
Frigga (Kajskjul)

Göteborgspolitiker i debatt om utsatta områden

Välkommen till en av årets hetaste debatter mellan politiker från Göteborgs kommunfullmäktige. Hur vill de stärka samhället och skapa en tryggare och mer inkluderande stad för alla? Jonas Nilsson från Vänsterpartiet deltar.

Lördag, 12:00–12:45
Ebbe

Studentbostadens betydelse för Göteborg

Göteborg har en akut studentbostadsbrist! Varför är studentbostaden viktig för Göteborgs utveckling? Hur ska vi få fram fler studentbostäder? Dessa frågor diskuterar branschen tillsammans med politiker. Från Vänsterpartiet deltar Jack Vahnberg, ledamot i exploateringsnämnden.

Lördag, 12:20–13:00
Fadime

Klimat- och energidebatt

Vad förenar och vad skiljer riksdagspartier åt? Välkommen till årets stora debatt på Frihamnsdagarna! Deltar gör Kajsa Fredholm, klimatpolitisk talesperson för Vänsterpartiet

Lördag, 15:00–16:00
Frigga (Kajskjul)
 

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk