Nyheter
8 mars Vänsterpartiet 2023

8:e mars med Vänsterpartiet Göteborg

Kvinna, liv, frihet – elda under din vrede. På den internationella kvinnodagen höjer vi våra röster till stöd för de som nu riskerar sina liv för friheten.

Den iranska moralpolisens mord på 22-åriga Jina Amini utlöste en protestvåg som bara växer. Efter mer än 40 års förtryck har det iranska folket definitivt fått nog av kvinnoförtryck, fattigdom och korruption.

Demonstrera tillsammans med Vänsterpartiet Göteborg

Demonstrera på internationella kvinnodagen 8 mars
Kom med och visa våra iranska systrar och bröder att vi är med dem! Vi samlas på Gustaf Adolfs torg 17.30 med avgång mot Götaplatsen 18.00.

Hjälp till som funktionär under demonstrationen!

Vi behöver 15 funktionärer till hela demonstrationen, och vi behöver också hjälpas åt med Vänsterpartiets egen del av demonstrationståget.
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att vara funktionär. Vi träffas innan och du kommer få instruktioner från ansvariga på plats. Låter det kul? Klart det gör! Kom och hjälp till att göra 8 mars till en riktigt fin kampdag.

Anmäl dig som funktionär!

Feministiskt självförsvar

Inför internationella kvinnodagen bjuder Vänsterpartiet och Ung Vänster in till feministiskt självförsvar. Passet leds av utbildade och diplomerade instruktörer från Ung Vänster. Ha gärna på dig träningskläder eller andra oömma kläder.

Tid: 6 mars klockan 18–20 (ombyte från 17.30)

Plats: Gamlestadsskolans gymnastiksal

Anmälan!

Feministisk talkshow med Nooshi Dadgostar

Nooshi Dadgostar berättar hur Vänsterpartiet vill sätta press på regimen i Iran och håller ett tal till stöd för demonstranterna.
Tid: 8 mars 2023 KL. 19:00–19:45
Var: På Vänsterpartiets Facebook.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk