Arrangemang
Supertisdag Vänsterpartiet Göteborg

Supertisdag i ringstugan och valhubben

Snart är valrörelsen slut men innan dess ska vi lägga i sista växeln. För att samla kraft och ork har vi under denna supertisdag öppet hus med mingel, mat och dryck i valhubben där man kan träffa andra partikamrater och få inspiration att sätta upp det sista valplakatet, dela ut det sista flygbladet eller ta de sista passen i valstugan.
Dessutom ämnar vi försöka köra fullt hus i ringstugan och bemanna distriktets samtliga ringlicenser för att prata med så många väljare som möjligt och förmå de att gå och rösta på Vänsterpartiet. Ta gärna med egen dator och hörlurar om du har!
Redan nu är det klart att våra kandidater Daniel Bernmar, Frida Tånghag och Maj Karlsson kommer vara på plats att prata valfrågor med. Dessutom säljer vi det vi har kvar av t-shirts, kepsar och tygpåsar med ”Nooshi 2022” på.

Pensionärer i ringstugan

Vill du prata Nooshi-pension eller andra viktiga frågor med pensionärer? Under Supertisdagen så kommer vi att öppna upp Ringstugan på dagtid för att ringa pensionärer.

Är du pensionär eller av annan anledning är ledig dagtid är du välkommen till Ringstugan kl. 11-13, under Supertisdagen 6 september. 

Det finns som vanligt ringledare på plats som går igenom allt du behöver veta för att ringa och finns som stöd under hela tiden. Vi bjuder på fika!

Vi ses! #V2022

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk