Arrangemang

Digitalt möte för nya medlemmar

Har du nyss blivit medlem? Eller har du varit medlem ett tag men vill nu lära dig mer om partiets politik? Då är vår utbildning – Välkommen till Vänsterpartiet – helt rätt för dig! Den här gången kommer introduktionsträffen att hållas digitalt via Zoom.

Under mötet kommer du att träffa andra nya medlemmar, lära dig mer om Vänsterpartiets politik och organisation och få tips om hur du kan bli aktiv partimedlem.

Inga förkunskaper krävs för att delta. Mötet är öppet även för intresserade, så ta tipsa en vän som lutar åt vänster!

Nästa tillfälle: 29 augusti kl. 14–16

 

Anmäl dig!
Anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret (länk till formuläret). När du har fyllt i och skickat formuläret så är du anmäld. Ungefär en vecka innan träffen kommer du att få ett mejl med information och instruktioner om hur du deltar i Zoom-mötet. 

Varmt välkommen!

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk