Arrangemang
nejlikor i olika färger

Facklig konferens inför avtalsrörelsen 2020

Under 2020 är det åter dags för avtalsrörelse. Med anledning av det så inbjuder distriktets fackliga utskottet alla fackligt aktiva och intresserade medlemmar till en konferens söndagen den 1 september kl 13 – 16 i partiets lokaler på Andra Långgatan 20.

Huvudfokus kommer ligga på att angripa avtalsrörelsen utifrån frågeställningar om arbetstidsförkortning och arbetsrätten. Ambitionen med dagen är att vi genom gemensam diskussioner och korta föreläsningar skall hitta argumenten för att bilda opinon i dessa frågor på respektive arbetsplatser och i respektive fackförbund.

Till träffen är alla yrkesverksamma medlemmar välkomna oavsett facklig tillhörighet. Vill man delta i träffen anmäler man sig enklast i följande formulär. Detta för att göra det enklare att planera logistiken.

Varmt välkomna!

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk