Nyheter

Vi går i opposition!

Idag gick Alliansens budget igenom i kommunfullmäktige. Socialdemokraterna hade tillsammans med oss rödgrönrosa kunnat stoppa det genom att lägga fram en gemensam budget, men S har konsekvent vägrat att förhandla med oss. Istället röstade V, MP och Fi på sin budget och S på sin.

I slutvoteringen stod det mellan Alliansens budget och S budget, på grund av att SD valde att rösta fram S som motförslag till Alliansens budget. Då lade vi övriga rödgrönrosa ner våra röster. Vi kan inte rösta på en budget som vi inte haft inflytande över. Dessutom är rödgrönrosa större än S. Det vore därför mer rimligt om de röstat för vår budget.

Nu väntar opposition för oss. En sorgens dag, men vi kommer aldrig ge upp kampen för ett rättvist Göteborg!

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk