Arrangemang

Vi ses på Hammarkullekarnevalen!

Att Vänsterpartiet har ett tält på Hammarkullekarnevalen är tradition, så självklart har vi det i år också. Vi kommer med vara under hela festivalen och sprida vänsterpolitik.

Hammarkullekarnevalen är Sveriges största karneval

Hammarkullekarnevalen som hålls 2527 maj är Sveriges största karneval. Den är också Sveriges festligaste. Karnevalståget på lördagen 26/5 är definitivt något du borde se! Det är fyllt av dansande människor i alla åldrar uppklädda i fantastiska karnevalskläder.

Vänsterpartiets tält är fullt av aktiviteter

I vårt tält händer det massor av kul! Vi kommer att intervjua våra riksdagsledamöter Maj Karlsson och Yasmine Posio Nilsson, vårt kommunalråd Daniel Bernmar, och vårt regionråd Eva Olofsson. Perfekt tillfälle att ställa dina frågor med andra ord.

Programmet för vårt tält

Fredag 15:30 – Jonas Sjöstedt besöker tältet
Fredag 16:30 – Jonas Sjöstedt delar ut Angeredspriset
Lördag 11:00 – Intervju med Daniel Bernmar, kommunalråd
Lördag 14:00 – Intervju med Maj Karlsson, riksdagsledamot
Söndag 11:00 – Intervju med Eva Olofsson, regionråd
Söndag 14:00 – Intervju med Yasmine Posio Nilsson, riksdagsledamot

Du kommer också kunna göra din egen pin och ta en kopp kaffe. Men främst av allt: du kommer kunna prata vänsterpolitik med oss!

Jonas Sjöstedt delar ut Angeredspriset

Angeredspriset är Vänsterpartiet Angereds hederspris, som varje år delas ut till en person eller en förening som gjort betydande insatser för Angered. Årets prisutdelare är Jonas Sjöstedt! Han kommer dela ut priset klockan 15.30 på fredag 25/5. Missa inte det!

 

Vill du säga att du kommer på Facebook? Klicka in på evenemanget!

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk