Nyheter

Jobba hos oss! Vi söker kommunikationsombudsman

Vill du jobba som ombudsman med ansvar för kommunikation på distriktsexpeditionen, hjärtat av Vänsterpartiet Göteborg? Vi utlyser ett vikariat från 28 augusti 2017 till 15 januari 2018, med goda chanser till förlängning.

 

Vänsterpartiet Göteborg söker ombudsman för kommunikation

Vikariat fr.o.m. 2017-08-28 t.o.m. 2018-01-15 (med goda chanser till förlängning)

Vänsterpartiet Göteborg är ett av landets största distrikt. Och vi växer så att det knakar! Häng med i vårt arbete för att bli ännu större.

Vänsterpartiet Göteborg är ett av Vänsterpartiets största partidistrikt. Över 1700 medlemmar är organiserade i tio partiföreningar. Partiets verksamhet samordnas från distriktsexpeditionen som idag bemannas av tre heltidstjänster. Nu söker vi en vikarierande ombudsman till tjänsten so

m är inriktad på kommunikation. Det finns goda chanser till förlängning av vikariatet då distriktet står inför nya utmaningar de närmsta åren.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att bygga opinion och få genomslag för vår politik.

Du kommer att ha ansvar för både den interna och externa kommunikationen i distriktet. Den interna delen handlar om dialog och riktade utskick till medlemmar, styrelser, parlamentariker och mellan kanslierna. I den externa delen kommer du att ha ansvar att genom digitala kanaler, tryckt material och strategiskt påverkansarbete kommunicera med media och allmänhet. I arbetet ingår även att skriva, layouta och sätta tryckt material med den gemensamma administrationen på distriktsexpeditionen.

Tjänsten är en viktig del i distriktets arbete med att sätta den politiska dagordningen, bygga opinion och få genomslag för vår politik. Du kommer att arbeta nära distriktsstyrelsen, främst dess arbetsutskott och övriga ombudsmän. Vi arbetar långsiktigt med kommunikation för att stärka vår organisation och knyta ihop vårt utomparlamentariska arbete med det parlamentariska.

Kvalifikationer

Du har mycket god kännedom om Vänsterpartiets politik och organisation. Erfarenhet från styrelsearbete inom Vänsterpartiet eller motsvarande organisation är meriterande.

Du har förmåga att arbeta självständigt och kan identifiera och ta initiativ till lösningar på problem eller utmaningar som uppstår. Samtidigt är du bra på att samarbeta och utveckla dina arbetsuppgifter tillsammans med andra.

Du har erfarenhet av kommunikationsarbete och god förmåga att kommunicera, både i tal och i skrift. Du är god skribent med erfarenhet av att skriva debattartiklar och informationsmaterial. Du har erfarenhet av layoutarbete och bildhantering. Du har god datorvana och kan hantera ord-, presentations- och bildbehandlingsprogram samt administrera webbplatser och sociala medier. Det är meriterande om du kan utföra avancerat layoutarbete av trycksaker. B-körkort är meriterande.

Upplysningar

Vikariat fr.o.m. 2017-08-28 t.o.m. 2018-01-15. Omfattning: 100% (37,5 tim/vecka). Oreglerad arbetstid, arbete kvällar och helger förekommer.

Lön: Enligt handels kollektivavtal för politisk sekreterare.

Ansökan

Mejla din ansökan senast den 20 juli till [email protected]

Vill du veta mer?

Kontakta distriktsordförande Adriana Aires, [email protected], 072 00 99 345

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk