Nyheter

Kom på föreläsning med legendaren Göran Therborn

Göran Therborn.

Kapitalismen byter skepnad, men verkar aldrig riktigt gå ur tiden. Så vad utmärker det samtida, blågula klassamhället? Under ledning av den världsberömde sociologiprofessor vid Cambridge Göran Therborn arbetar det fackliga idéinstitutet Katalys nu fram en bearbetad klassanalys av Sverige, och resultatet planeras att presenteras i bokform våren 2018.

Tisdagen 6 juni berättar Göran Therborn som bland annat skrivit de uppmärksammade böckerna Klasser och ekonomiska system, Vad gör den härskande klassen när den härskar? och Ojämlikhet dödar mer för oss om projektet.

Hoppas du vill komma förbi för att lyssna och ställa frågor!

Plats: Gårdslokalen på Vänsterpartiet Göteborgs distriktsexpedition, Andra Långgatan 20.
Tid: 6 juni17.00 – 19.00. Fika från kl. 16.30.
Vänsterpartiet Göteborg och Centrum för marxistiska samhällsstudier i Göteborg.

Facebook-event för föreläsningen hittar du här. 

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk