Nyheter

Kom med på kampanjdag #7!


Klimatet i arbetslivet blir allt hårdare. Men vi kan ändra på det. Vänsterpartiet har konkreta förslag för att modernisera arbetslivet och göra det mänskligt. Det kampanjar vi om just nu i Vänsterpartiet Göteborg.

Du behövs i vår kampanj. På lördag 15 februari kommer vi mobilisera för ett modernt arbetsliv ute på Göteborgs gator och torg. Det är enkelt att haka på, det enda du behöver göra är att dyka upp. Häng med!

Eftersom kampanjdagen är på påskafton har vi fyllt kampanjkiten med lite påskgodis: Frölunda och Lundby kommer ha affischer till stöd för Hotell- och restaurangfackets som förbered strejk och 1 majaffischer.

Tider och platser
Frölunda torg
Samling spårvagnshållplatsen Frölunda torg kl. 12:00
Arrangörer: V Frölunda

Kvibergs marknad
Samling spårvagnshållplatsen Kviberg kl. 12:00
Arrangörer: V Kortedala-Gamlestaden-Bergsjön

Backaplan/Hjalmar Brantingplatsen
Samling Café Vi på Backaplan för vänsterfika och genomgång av flygblad kl. 11:00
Arrangörer: V Lundby

Facebook-event hittar du här! 

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk