Nyheter

Välkommen på 100-årskonferens!


Vänsterpartiet fyller 100 år! Vänsterpartiet Göteborg firar genom att bjuda in till jubileumsårets största konferens om partiets dåtid, nutid och framtid.

100-årskonferensens program är späckat med över 15 programpunkter som innehåller något för de mesta: partidistriktets historia, internationella solidaritetshandlingar under 100 år, hur förvaltar vi våra lärdomar samt aktivism genom 100 år i Vänsterpartiet Göteborg.

För aktiva organisatörer och aktivister finns en chans till kunskaps- och erfarenhetsutbyte, för de med intresse av vänstern kommer det finnas mycket att lära. Alla socialister, feminister och antirasister är välkomna och har en plats på konferensen. Ta gärna med en kompis!

Efter konferensen fortsätter vi firandet i ännu festligare form med jubiluemsmingel på restaurang Trappan. Det kommer finnas mat, dryck och kulturinslag.

Missa inte århundradets konferens om vänstern i Göteborg. Varmt välkommen! 

 

Biljetter 

Biljetter till själva konferensen kostar 50 kronor och går att köpa på plats eller på expeditionen Andra Långgatan 20.

Mingelbiljett kostar 100 kronor. I mingelbiljetten ingår både inträde till själva konferensen och till minglet. Antal mingelbiljetter är begränsade, först till kvarn gäller. Köp redan idag för att vara säker på att få plats!

Mingelbiljett kan köpas direkt på Vänsterpartiet Göteborgs distriktsexpedition på Andra långgatan 20. Du kan även förköpa genom att skicka ett mail till [email protected] Vid köp via mail skriver du in ”Förköp konferens” i ämnesraden, i mailet skriver du att du vill ha en mingelbiljett samt ditt namn. Därefter swishar du 100 kronor till nummer 1231482538. Märk betalningen med ditt namn. När vi fått in betalningen lägger vi undan en biljett åt er.

Du kan hämta ut biljetter på Vänsterpartiet Göteborgs distriktsexpedition eller på plats vid konferensen 8 april.

 

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk