Nyheter

PANELSAMTAL: Den sjuka vården – om läget i hälso- och sjukvården

Hur står det till i hälso- och sjukvården? På akuten får patienter vänta hur många timmar som helst. På vårdavdelningarna råder ständiga överbeläggningar. Var tionde vårdplats är stängd för att det saknas sjuksköterskor.

Vänsterpartiet Majorna har bjudit in Valeria Castro Tejera (ledningsläkare på Sahlgrenskas akutmottagning), Monika Djurner (vänsterpartist och huvudskyddsombud för Vårdförbundet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset) och Eva Olofsson (regionråd för Vänsterpartiet) för ett samtal om vårdens utmaningar och hur Vänsterpartiet ser på hur problemen kan lösas.

Varmt välkommen!

Tid: 27 mars kl. 18-20
Plats: Stora mötesrummet, expeditionen Andra långgatan 20

Facebook-event för panelsamtalet hittar du här! 

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk