Nyheter

PANELSAMTAL & MINGEL: ett modernt arbetsliv

miljo_1Den 1 december har vi samlat vänsterns skarpaste tänkare och organisatörer för ett panelsamtal på Göteborgs bästa scen för nöje och kultur. Kom och lyssna på ett intressant samtal, ät och drick och umgås med vänner. Välkommen! 

Den 1 december har vi samlat vänsterns skarpaste tänkare och organisatörer för ett panelsamtal på Göteborgs bästa scen för nöje och kultur. Kom och lyssna på ett intressant samtal, ät och drick och umgås med vänner. Välkommen! 

Plats: Kvarterscenen 2Lång, Andra Långgatan 30
Datum: 1/12 
Tid: 18:00 – 21:00 

PANELDELTAGARE 
Anna Herdy – Chefredaktör för tidningen Flamman, oberoende socialististik 
Daniel Bernmar –  Vänsterpartiet Göteborgs kommunalråd 
Mia Söderberg – forskare, Göteborgs universitet 
Moderator: Adriana Aires, ordförande Vänsterpartiet Göteborg 

OM PANELSAMTALET 
Arbetslivet har i decennier blivit sämre för oss som befinner oss i det. I spåren av effektiviseringar och vinstmaximeringar känner många att de fått en hårdare och alltmer ohållbar arbetssituation. Stressen i arbetslivet är utbredd och sjukskrivningarna ökar. I många yrkeskategorier känner man att det är svårt att få arbete och fritid att gå ihop. Behöver det vara så? 

Vänsterpartiet Göteborg bjuder in till ett panelsamtal om hur en modern arbetsmarknad skulle kunna se ut. Hur skapar vi förutsättningar för en arbetsmarknad där människor håller ett helt arbetsliv och där även de som har psykiskt och fysiskt tunga jobb känner att de orkar ha en meningsfull fritid? En arbetsmarknad där de som jobbar känner att de kan utvecklas och känna sig trygga. Hur skapar vi progressiva lösningar för en modern arbetsmarknad?

OM KVARTERSCENEN 2LÅNG 
2Lång är Göteborgs bästa scen för nöje och kultur. På långgatorna, Göteborgs arbetarrörelsens kvarter, ligger denna kulturinstans arrangerar teater, poesinuppläsningar, poddinspelninger och mycket mer. Under panelsamtalet kommer 2Lång servera lagad och mat och baren är öppen för köp av dryck.

Här hittar du Facebook-event för panelsamtalet. 

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk