Nyheter

Kampanjaktiviteter i sommar

I maj gick startskottet för kampanjen Vänsterpartiet gör skillnad. Nu närmar sig sommaren med stormsteg, och för många innebär det semester, men kampanjen tar inte sommarledigt.
Här hittar du inplanerade kampanjaktiviteter:

Föreläsningar

I sommar arrangerar distriktet en rad intressanta föreläsningar om hur Vänsterpartiet och andra socialistiska partier gjort skillnad, inom olika områden. Mer information kommer inför respektive föreläsning!

1 juli: Feministiskt självförsvar, preliminärt
6 juli: Socialistpartiet i Holland, Aron Etzler
15 juli: Miljö, Jöran Fagerlund
22 juli: Fackligt arbete, Frances Tuuloskorpi
29 juli: Ej klart
5 augusti: Antirasism, Anders Neergård

Sociala medier

Självklart kampanjar vi även i sociala medier. Vi använder flitigt hashtagen #Vgörskillnad och inom kort kan du pryda din profilbild med ett kampanjmärke, en så kallad Picbadge!

Till kampanjen i social medier letar vi personer som varit eller är bemanningsanställda och som skulle vilja dela med sig av sina erfarenheter om hur det är att vara det. Självklart får man vara anonym! Kontakta Hanna på expeditionen på [email protected]

Sommarturné

I sommar åker kampanjen på turné! Vecka 28 och 30 kommer vi besöka badplatser i olika delar av staden och kampanja. Mer information kommer inom kort!

Kampanjdagar

Den första kampanjdagen är lördag 13 juni kl. 11-14. Då kommer vi att kampanja på flera platser i staden. Du hittar all information här: https://www.facebook.com/events/643310162436093/

Nästa kampanjdag är de 22 augusti!

Studiecirkel i solen!

Under sommaren är det många som väljer att aktivera sig i partiet som inte känner att de har tid annars. Då kan det vara trevligt och nyttigt att studera tillsammans, gärna utomhus med lite picknick. Vid midsommar kommer det att finnas en ny studiecirkel tillgänglig som tar upp våra segrar. Historiskt, globalt och lokalt. Det kommer finnas färdiga texter med diskussionsfrågor för fem träffar, och dessutom lite boktips för den som vill fortsätta läsa i den egna hängmattan eller hålla bokcirkel med andra i partiföreningen.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk