Arrangemang
valskola 2022 Vänsterpartiet göteborg

Valskola 2022

Nu startar valskolan! Under fyra träffar kommer du att kunna fördjupa dig inom flera av de viktigaste ämnena inför valet. Alla träffar bjuder på föreläsning, diskussioner och fika. Se till att börja ladda upp inför valet redan nu och kom och träffa riksdagsledamöter, andra kamrater och lär dig en massa på köpet!

Första träffen

7 mars kl 18-21
Tema: Klimat
Med Elin Segerlind
Elin Segerlind är riksdagsledamot och sitter bland annat i miljö- och jordbruksutskottet där hon representerar Vänsterpartiet. Elin har goda kunskaper i frågor som rör miljö och klimat och den 7 mars kommer hon för att prata om hur vi som socialister och feminister kan föra fram en radikal kamp för klimatet, i parlamenten och på gatan.

Andra träffen

14 mars kl 18-20
Tema: Ekonomi
Med Tony Haddou

Klassklyftorna ökar, miljardärerna blir rikare medan vanligt folk blir fattigare. Hur kommer det sig att ekonomin är upplagd för att gynna de allra rikaste och hur förändrar vi det genom valet? Tony Haddou, ledamot i partistyrelsen och riksdagen kommer för att snacka!

Tredje träffen

21 mars kl 18-21
Tema: Välfärd
Med Maj Karlsson
Efter år av särskilda restriktioner och en överbelastning inom nästan alla sektorer i välfärden står vi inför det här valet med mer än någonsin att vinna. Maj Karlsson, riksdagsledamot och socialpolitisk talesperson kommer för att prata om välfärden och valet!

Fjärde träffen

28 mars kl 18-21
Tema: Trygghet
Med Ida Gabrielsson
Ida Gabrielsson, vice ordförande för Vänsterpartiet, ledamot i partistyrelsen och i riksdagen, kommer för att prata om en av de mest omdiskuterade frågorna inför valet. Vad innebär trygghet och vems trygghet är det egentligen vi talar om?

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk