Nyheter
Marie Brynolfsson, Jenny Broman och Daniel Bernmar

Vänsterpartiet Göteborg har valt nya kommunalråd

Vänsterpartiet Göteborg har valt Jenny Broman, Marie Brynolfsson och Daniel Bernmar till kommunalråd för mandatperioden 2022–2026.

Daniel och Jenny var kommunalråd även föregående mandatperiod, men det för Marie kommer bli första mandatperioden som kommunalråd. Daniel blev även omvald som gruppledare.

Såhär kommenterar de valet:

– Jag är glad och stolt över att ha fått förtroendet att vara kommunalråd. Jag ska göra mitt allra yttersta för att förvalta det här förtroendet. Tillsammans ska vi se till att göra Göteborg bättre och mer rättvist, säger Marie Brynolfsson.

– Jag är så tacksam för förtroendet att få vara kommunalråd för Vänsterpartiet Göteborg. Men jag är också otroligt taggad på att få igenom så mycket vänsterpolitik som möjligt och göra motstånd mot de fruktansvärda konsekvenserna av den blåbruna regeringen, säger Jenny Broman.

– Att bli vald är stort men att bli omvald är ännu större. Stort tack för ert förtroende! Jag kommer göra mitt yttersta för att, ännu en gång, representera partiet och dess väljare. Göteborg förtjänar bättre än de gångna fyra åren och tillsammans med alla våra duktiga förtroendevalda kommer vi göra skillnad, säger Daniel Bernmar.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk