Nyheter

Ny medlem: Vilma Wirenhed

Nyligen fick Vänsterpartiet i Göteborg över 3000 medlemmar och är därmed troligtvis största parti till medlemsantalet. Under de senaste veckorna har antalet medlemmar ökat med närmare 500. Vilma Wirenhed är en av dem som valde att bli medlem hos oss.

Vad var det som gjorde att du bestämde dig för att bli medlem i Vänsterpartiet? 

-Eftersom Vänsterpartiet är det enda vänster-partiet kvar! Det enda med riktig och hållbar miljöpolitik och som markerar mot marknadshyror och andra borgerliga påhitt. Och jag blev äntligen tillräckligt gammal!

Vad vill du bidra med som ny medlem?

-Jag vill bidra med ett ungt perspektiv på saker som gymnasieelev med många åsikter om skolan och med bra koll på allt som rör skolan. Jag hoppas även kunna framför allt fokusera på HBTQ-frågor längre fram.

Bli medlem här!

porträttbild på Vilma som är ny medlem i vänsterpartiet göteborg

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk