Nyheter
Ny medlem: Hanna Karlsson

Ny medlem i Vänsterpartiet Göteborg: Hannah Karlsson

Nyligen fick Vänsterpartiet i Göteborg över 3000 medlemmar och är därmed troligtvis största parti till medlemsantalet. Under de senaste veckorna har antalet medlemmar ökat med närmare 500. Hannah Karlsson är en av dem som valde att bli medlem hos oss.
Porträttbild på Hannah Karlsson som är ny medlem i Vänsterpartiet Göteborg
Hur kom det sig att du blev medlem i Vänsterpartiet Göteborg?
– Jag gick med i Vänsterpartiet för att jag tror på socialism och att kapitalismen sviker arbetarna. Efter ha varit med i SSU och Socialdemokraterna i flera år framtill Januari 2019, så insåg jag att Socialdemokraterna ej var ett arbetarparti längre och lämnade dem. Efter detta så var jag icke politisk fram till 2020 då jag ansåg att gå med i Ung Vänster. I år, i samband med regeringskrisen, så gick jag med i Vänsterpartiet.
Varför blev det just Vänsterpartiet Göteborg?
– Jag valde Vänsterpartiet för att jag har alltid varit intresserad av Jonas Sjöstedt och blev ännu mer intresserad efter Nooshi Dadgostar blev ledare. En stark kvinnlig ledare, så som Nooshi, är vad Sverige behöver.
Vad vill du göra som medlem hos oss?
– Jag vill kunna medverka på de olika möten, torgmöten, valet nästa år samt i framtiden även ingå i de Göteborgska vallistorna för Vänsterpartiet. 

Bli medlem du också här!

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk