• Hem
  • Samordnare för ...
sida
Vänsterpartiets röda flagga med loggan i mitten

Samordnare för valrörelsen 2022

Vänsterpartiet Göteborg söker samordnare för valrörelsen 2022

Tidsbegränsad anställning 17 månader från och med 1 augusti 2021 till och med 31 december 2022 (startdatum enl. överenskommelse).

Vänsterpartiet Göteborg är ett av Vänsterpartiets största partidistrikt. Över 2500 medlemmar är organiserade i elva partiföreningar. Vänsterpartiet Göteborgs verksamhet drivs framförallt av ideella krafter och styrs av gemensamt fattade beslut. Vi är en viktig politisk kraft både innanför och utanför parlamenten, och vi har höga ambitioner på att fortsätta vara det.

Partidistriktets verksamhet samordnas från distriktsexpeditionen som bemannas av fyra heltidstjänster med kommunikation, partiföreningsstöd, arrangemang och administration som huvudansvarsområden. Förutom personalen på distriktsexpeditionen arbetar tre kommunalråd och sex politiska sekreterare för Vänsterpartiet i stadshuset. Vi utökar nu vår bemanning på expeditionen inför och under valrörelsen 2022.

Vi söker nu en ombudsman med ansvar för att agera samordnare för distriktets valrörelse. Under valrörelsen kommer vår verksamhet att styras av en valledning som utgör den högsta politiska ledningen i distriktet. Som valsamordnare kommer du ansvara för distriktets valorganisation i tätt samarbete med valledningen.

Arbetsuppgifter

Ansvar för distriktets valorganisation i nära samarbete med distriktets ledning, lokala partiföreningar, arbetsgrupper och resten av personalen. Arbetet inkluderar att:

  • Vara drivande i arbetet med att formulera distriktets valstrategi och genomförande av distriktets valkampanj
  • Planera och genomföra distriktscentrala arrangemang av olika karaktär – utåtriktade och partiinterna
  • Samordna arbetet mellan olika delar av distriktets valrörelse, så som partiföreningarna och distriktscentrala arbetsgrupper, samt samordna arbetet med stadshuset, regionkansliet, partikansliet, samt övriga instanser i organisationen
  • Ansvara för logistik, såsom beställning av material och produkter
  • Planera och samordna distriktets eftervalsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god erfarenhet av att planera, administrera och samordna arbete i en större organisation, och vana av att planera och genomföra olika typer av arrangemang tillsammans med andra. Tidigare erfarenhet av arbete i valrörelse är meriterande.

Du har god organisatorisk förmåga, är strukturerad och följer kontinuerligt upp arbetet, för att säkerställa att inget tappas bort. Du är pragmatisk och har fokus på operativ verksamhet och genomförande. Du är bra på att samarbeta med andra även under hög arbetsbelastning.

Du sympatiserar med och har god kännedom om Vänsterpartiet. Erfarenhet från uppdrag eller engagemang i Vänsterpartiet eller närstående organisationer är meriterande och värderas högt.

Du har förmåga att arbeta självständigt och kan identifiera och ta initiativ till lösningar på problem eller utmaningar som uppstår. Samtidigt är du bra på att samarbeta och förstår vikten av att förankra olika beslut i en medlemsstyrd organisation.

B-körkort är meriterande.

Upplysningar

Personalen på distriktsexpeditionen arbetsleds av distriktsstyrelsens arbetsutskott.

Tidsbegränsad anställning 2021-08 t.o.m. 2022-12-31 (önskad start i augusti, exakt startdatum enl. överenskommelse).

Omfattning: 100% (37,5 tim/vecka). 

Oreglerad arbetstid, arbete kvällar och helger förekommer.

Lön: Enligt handels kollektivavtal för politisk sekreterare.

Ansökan

Mejla din ansökan senast den 2 juni, märkt med “Valsamordnare”, till e-post: [email protected] 

Vill du veta mer?

Håkan Eriksson (arbetsgivare – ledamot i arbetsutskottet) 
E-post: [email protected]
Telefon: 073-067 88 81

Jonas Kårlin (ombudsman)
E-post: [email protected]
Telefon: 070-919 99 54

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk