Arrangemang
kollegieblock med reservoarpenna liggandes ovanpå

Intresseanmäl dig till årets facklig-politiska vänsterskola

I oktober startar 2021–2022 års upplaga av den facklig-politiska vänsterskolan. Skolan består av sex träffar och sträcker sig från oktober och fram till mars. Nu har du möjlighet att intresseanmäla dig till årets skola.

Skolan ger dig möjlighet att få ta del av och inte minst diskutera vår tids stora och viktiga fackliga frågor, med ett tydligt perspektiv från vänster tillsammans med kamrater i Vänsterpartiet Göteborg som liksom du har ett fackligt engagemang.

Under kursen behandlas ett brett fält av ämnen och skolan riktar sig såväl till dig med stor facklig erfarenhet som till dig med mindre erfarenhet av fackligt arbete. Även du som gick skolan förra omgången kan gå den denna gång då teman och föreläsningarna inte är desamma som sist.

Har du frågor om skolan är du välkommen att höra av dig till någon av våra två kursledare:

Maria Wåhlin: [email protected]

Stefan Lagholm: [email protected]

Du intresseanmäler dig genom att fylla i den här enkäten.

Att du anmäler ditt intresse innebär inte att du förbinder dig till något utan bara att du vill ha information om utbildningen. Vi kommer skicka en anmälningsblankett till dig så snart anmälan till skolan öppnar.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk