Nyheter

Adriana Aires omvald som distriktsordförande i Göteborg

Under Vänsterpartiets distriktsårskonferens på lördagen valdes Adriana Aires enhälligt om som ordförande för Göteborgsdistriktet.

Valberedningens motivering för omval av Adriana var bland annat hennes enorma skärpa, engagemang och energi och att hon inte drar sig för att lyfta obekväma frågor samtidigt som hon har stor respekt för demokratiskt fattade beslut. Det här blir Adrianas tredje år som distriktsordförande.

– Det känns roligt och hedrande att få fortsatt förtroende från distriktet. Och att under valår få leda distriktet tillsammans med resten av distriktsstyrelsen känns väldigt spännande, säger Adriana.

Att det är valår innebär ett intensivt arbete både med att få ut distriktets politik och att mobilisera medlemmarna.

– Jag ser fram emot att få vara en del i det strategiska arbetet och verkligen sätta vår politik på agendan. Att sex timmars arbetsdag kommer bli en het valfråga är det ingen tvekan om och vi har visat gång på gång att det fungerar.

Vänsterpartiet har starkt stöd här i Göteborg och medlemsantalet bara växer och växer.

– Vänsterpolitik har alltid haft en stark förankring i Göteborg.  Vi arbetar varje dag med utomparlamentariskt arbete och lokal aktivism för att förändra människors vardag och vi ser att det finns många som vill bli en aktiv del av vänsterrörelsen. 

 

Förutom ordföranden har även en ny distriktsstyrelse, valberedning, representantskap och nya revisorer valts under lördagen. Allt detta kommer upp på hemsidan inom en snar framtid. Håll utkik!

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk