Nyheter

Terminsstart med kören RevoluTON

Nu drar vi igång Vänstpartiet Göteborgs kör RevoluTON för terminen.

Vårt första projekt är protesterna mot NATO-övningen i september. Vi kommer att sjunga tillsammans med flera andra körer. Inför demonstrationerna repeterar vi 14 augusti, 28 augusti, 4 september, 11 september (och förmodligen med alla körer fredag 15 september).

Därefter fortsätter vi udda veckor med ett bredare fokus. Såväl klassiker och moderna låtar i lite komplicerade arrangemang till rejäla kampsånger i enkla arrangemang som kan sjungas på torg och vid valstugor.

Vi välkomnar nya medlemmar såväl nu som efter demonstrationerna. Du bör dock dyka upp på någon av de två första repetitionerna om du ska vara med när vi sjunger med de andra körerna.

Körledare är Grith Fjeldmose och Jesper Berglund.

Många undrar vilken nivå vi ”kräver” för deltagande. Vi ställer låga krav. Du förväntas kunna sjunga en enkel barnvisa och hålla melodin. Däremot så är en del av våra låtar, men inte alla, inte helt enkla. Då får man öva. Vanligtvis sjunger vi trestämmigt, sopran, alt och baryton.

Välkommen att sjunga med oss.

Tid: Måndag 14 augusti, 19.00
Plats: Gårdslokalen, Andra Långgatan 20

Facebook-event hittar du här!

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk