Nyheter

Malin Andreasson är talare på 1 maj i Göteborg

Malin Andreasson, distriktsordförande Ung Vänster Göteborg och Bohuslän.

Ung Vänster Göteborg och Bohusläns distriktsordförande Malin Andreasson är huvudtalare tillsammans med Jonas Sjöstedt på Vänsterpartiets 1 majfirande i Göteborg:

– Första gången jag firade första maj var med Ung Vänster och Vänsterpartiet för bara några år sedan. Det var en av de roligast dagarna i mitt liv. Den glädjen, energin och enorma peppen som jag får varje år på 1 maj gör att jag orkar kämpa mot allt som är skit med det här samhället i ett år till.

Ung Vänster och Vänsterpartiets 1 majfirande är det största i Göteborg och går under 2017 under parollen ”Det är vår tur nu – socialism i vår tid”. Malin Andreasson: 

– Vi vet att ett annat samhälle, ett klassfritt samhälle, fritt från alla förtryck och byggt på solidaritet är möjligt och värt att kämpa för. Det kan kännas jobbigt många gånger men vi får påminna oss själva om att vi redan kommit långt. Vi har organisationen för att förändra, vi har planen för att förändra och vår rörelse har många segrar bakom ryggen som är värda att fira. På måndag firar vi de segrarna och hämtar kraft för att vinna några till.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk