Nyheter

Vill du jobba med Göteborgsvänstern?

gvred
Redaktionsmedlemmarna Elinor Ek, Alma Öberg, Gus Kaage och Jennie Wadén söker dig!

Det tredje numret av Göteborgsvänstern, medlemstidningen för Vänsterpartiet Göteborg, ska ha nått din brevlåda när du läser detta. Ett temanummer kring den kampanj som Vänsterpartiet Göteborg just nu är ute i: ”Rätt till jobb – Rätt på jobbet”. Här möter du fackligt aktiva Monika Djurner på Sahlgrenska och Mats Pilhem på SKF, men också Daniel Bernmar, som utifrån sitt uppdrag som kommunalråd faktiskt har möjlighet att direkt påverka arbete och arbetsmiljö för en stor del av göteborgarna. Vi hoppas att du får en underhållande – och engagerande – läsning.

Vi har precis beslutat om innehållet i det nummer som kommer i början av december, årets fjärde. Ett temanummer som tar upp den rena, ideologiska okynnesprivatisering som de borgerliga vill genomdriva i kommunen (LOV i hemtjänsten) och regionen (privatisering av mödravården). Här möter du bland andra Eva Olofsson, regionråd, och Carina Örgård, regionpolitiker, men också fackliga röster. Hans Linde skriver om krisen i Syrien och det blir julklappstips om de alltfler böcker om marxism och socialister som kommit.

Redaktionen är liten och arbetar helt ideellt. Vi är sex personer: Alma Öberg, Arne Hellmark (redigering), Elinor Ek (grafisk form), Gus Kaage (redaktör) Jennie Wadén och Mia Sundqvist. Till vår hjälp har vi några skribenter, fotografer och korrekturläsare

Men vi behöver bli fler! Vi tar tacksamt emot nya skribenter och fotografer, men också illustratörer. Vill du vara med? Hör av dig till [email protected].

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk