Nyheter

Dags att döpa vårt hus!

Fastigheten på Andra Långgatan 20 kom i vårt partis ägo under tiden vid krigsslutet, då de stora valframgångarna också resulterade i att Arbetartidningen (som drevs av oss) fick många nya prenumeranter. Det blev nödvändigt att skaffa ett eget tryckeri och att utvidga redaktionen.

I omgångar har vi försökt döpa vårt hus, men inget namn har riktigt fastnat. Nu är det dags för oss att lösa den uppgiften slutgiltigt. I mars nästa år fyller distriktet hundra år och då ska distriktskansliet ha ett bättre namn än Andra Långgatan 20.

Därför startar vi nu en namntävling, där alla är välkomna att lämna förslag. Skicka in ditt förslag till [email protected] och märk mejlet Namntävling. Efter årsskiftet kommer distriktsstyrelsen att presentera husets nya namn.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk