Nyheter

Nya möjligheter att engagera sig!

Nytt verksamhetsår – nya möjligheter att engagera sig i distriktets arbetsgrupper!

Ett nytt verksamhetsår betyder att det åter är dags för distriktsstyrelsen att välja nya arbetsgrupper till några av våra roligaste, och viktigaste, aktiviteter och arrangemang! Är du sugen på att vara med och planera någon av årets högtider, eller vet någon annan som skulle passa bra i en av distriktets arbetsgrupper? Skicka då in dina nomineringar till [email protected] senast den 30 mars!

Arbetsgrupperna som ska väljas är:

Studieutskott

Engagera dig i distriktets studieutskott och var med och planera och genomför flera av årets intressanta studietillfällen. I utskottets arbete ingår planering av introduktionskurser för nya medlemmar, föreläsningar samt distriktets partiskola.

Fackligt utskott

Utskottet ansvarar för att stärka distriktets fackliga arbete, genom att bland annat erbjuda mötesplatser för medlemmar i arbetaryrken där de kan utbyta erfarenheter och strategier för ett framgångsrikt fackligt arbete.

Redaktion för Göteborgsvänstern

Var en av hjärnorna bakom Göteborgsvänstern, vår medlemstidning om kommer att ges ut fyra gånger under året! Redaktionen har i ansvar att planera, organisera och genomföra utgivningen av tidning, med hjälp utav intresserade medlemmar i distriktet.

Evenemang

Vi tillsätter flera arbetsgrupper som tillsammans med distriktets personal ansvarar för planeringen av våra evenemang. I arbetet ingår planering och praktiskt organiserande av respektive evenemang.

  • Hammarkullekarnevalen: planera Vänsterpartiets deltagande under karnevalen som går av stapeln den 27-29 maj. Vi kommer traditionsenligt att ha ett tält på festivalområdet som ska fyllas med aktivitet!
  • Antifascistisk kampdagsgrupp: den 9 maj uppmärksammar vi segern över fascismen i andra världskriget genom en aktivitet som gruppen planerar och genomför.
  • 100 års-jubileumsgrupp: 2017 fyller Vänsterpartiet 100 år, det ska vi självklart fira! Därför ska vi tillsätta en arbetsgrupp som ska planera festligheterna under året.
  • Socialistisk festival 2017: årskonferensen 2015 beslutade att vi ska återuppta traditionen med en socialistisk festival i stan. Planeringen för detta har börjat, men nu ska vi utse en arbetsgrupp som ska ta planerna vidare!

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk