• Hem
  • Var funktionär ...
sida

Var funktionär på 1 maj

Här anmäler du dig om du vill vara funktionär under Vänsterpartiet Göteborgs 1 maj-firande 2019. Fyll i formuläret längre ner på sidan!

Vårt 1 maj-tåg blir större och större varje år och det finns ingen anledning att tro att det skulle bli annorlunda i år, tvärtom. För att kunna genomföra demonstrationståget och torgmötet behövs det väldigt många funktionärer. Fler funktionärer än tidigare år!

Som funktionär får du en av uppgifterna nedan. Alla funktionärsgrupper kommer ha en ansvarig kontaktperson som man kan ställa frågor till under dagen.
Längre ner i anmälan kan du ange om det finns något som du absolut inte kan tänka dig att göra. Du kan också ange att du ställer upp där det behövs mest!

Demonstrationsvakt: Som demonstrationsvakt går du med demonstrationståget och ser till att allt flyter på och går lugnt till.

Talkörsledare: Som talkörsledare går du med tåget, ropar slagord i megafon och försöker få igång tagga igång deltagarna.

Säljare: Som säljare går du runt och säljer årets 1 maj-pin.

Bösskramlare/nejlikeutdelare: Som bösskramlare/nejlikeutdelaregår går du runt med en insamlingsbössa för vår 1 maj-insamling samt delar ut nejlikor.

Medlemsvärvare: Som medlemsvärvare går du runt och tar emot anmälningar från folk som vill bli medlemmar under dagen.

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk