sida

Nominera

Här samlar vi information om vilka olika uppdrag som det just nu är aktuellt att nominera till.

Har du några frågor om hur nomineringsprocessen fungerar, eller om du vill veta mer om vad det innebär att ta ett politiskt uppdrag kan du kontakta vår distriktsexpedition.

 

Engagera dig i våra arbetsgrupper!


Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang, kompetens och erfarenhet för att bygga Vänsterpartiet Göteborg starkare.

1 majgruppen
Är du en av distriktets bästa organisatörer och vill vara en del av att planera, mobilisera och genomföra ett av årets största arrangemang med nästan 100 funktionärer och tusentals deltagare? 1 majgruppen planerar det största och mest högtidliga arrangemanget i Vänsterpartiet Göteborg.

Hammarkullekarnevalsgruppen
Är du en bra organisatör, kan mobilisera och arbetsleda funktionärer och är sugen på att göra Vänsterpartiet Göteborgs tält i Norra Europas största karneval till en fest för socialism, feminism och förortsorganisering? Kom med i planeringsgruppen för Hammarkullekarnevalen!

Fackliga utskottet
Vill du stärka fackligt aktiva och förbättra Vänsterpartiet Göteborgs fackligt-politiska arbete? Är du en fena på att genomföra föreläsningar, konferenser och givande möten för erfarenhetsutbyten? Då är vårt fackliga utskott för dig!

Skicka din nominering senast 3 november till: [email protected]

Dela den här sidan

Sprid lite vänsterpolitik till dina vänner!

Kopiera länk