Göteborgsdistriktet

Nu är kampanjen #DeladTid igång igen!

Nu slutspurtar vi med delad arbetstid kampanjen.

Som bekant blev det ju ingen extravalrörelse men det innebär inte att vi, Vänsterpartiet Göteborg, ligger på latsidan. Nu omvandlar vi den energin som distriktet kollektivt visade upp inför en ny valrörelse till att göra en grym spurt i vår arbetstids kampanj.  Fram till den sista februari ser vi till att avsluta kampanjen med flaggan i topp. Runt om i distriktet kommer det hända många aktiviteter.
Kolla gärna på våra kampanjsidor för mer information om aktiviteter och information om kampanjen

På söndag, den 1/2, inleds  försöket med sex timmars arbetsdag på Svartedalens äldreboende, det är en av de viktigaste politiska vinsterna vi gjort under de senaste mandatperioderna.  Vi är mycket stolta över att vi nu påbörjar det här försöket, men målet är självklart att sex timmars arbetsdag ska gälla alla anställda som jobbar för Göteborgs kommun.

Kommentarer är avstängda.