Göteborgsdistriktet

Vänsterpartiet Göteborgs vallistor spikade

Pressmeddelande från Vänsterpartiet Göteborg
2014-03-22

Under lördagen valde ombuden på årskonferensen för Vänsterpartiet Göteborgsdistrikt vilka kandidater som ska representera partiet i riksdagen, regionen och kommunen.

– Jag är oerhört laddad inför supervalåret! Dels för att jag känner att människor verkligen är trötta på den borgerliga regeringen, men också för att vi så starkt driver frågan om en vinstfri välfärd. Med vår politik visar vi tydligt att vi sätter människornas behov framför pengar, säger Maj Karlsson, 34 år, som står på plats nummer två på riksdagslistan.

Vår nuvarande riksdagsledamot Hans Linde, 35 år, toppar listan och är peppad på valår.
– Jag ser fram emot en valrörelse som jag vill ska handla om värderingar. Ska vi bygga ett samhälle baserat på girighet eller på solidaritet och rättvisa? Efter åtta år av borgerlig regering är det hög tid att Sverige byter styre och byter politik. Jag går in i valrörelsen med massa energi, jag vet att många människor i Sverige vill se förändring och jag vill vara med och visa att Vänsterpartiet är garanten för att Sverige får en ny regering som för en politik grundad i rättvisa, solidaritet och jämlikhet, säger Hans Linde.

Listan till Västra Götalandsregionen toppas av Eva Olofsson, en av våra nuvarande riksdagsledamöter.
Ett pressmeddelande angående listorna till kommunen skickas separat.

Alla listor finns samlade här.

För mer information, kontakta
Sanna Schiller, presskontakt
Telefon: 0708-698831
Mejl: [email protected]

Kommentarer är avstängda.