Okategoriserade

Välkommen på introduktionsmöte!

Nu bjuder vi in dig som är ny medlem eller intresserad av Vänsterpartiet till ett introduktionsmöte. På mötet får du en introduktion till dagens Vänsterparti och tillfälle att träffa Vänsterpartister som bor nära dig. Du får också chansen att prata med medlemmar som är aktiva i arbetsgrupper och nätverk som sysslar med allt från studiecirklar till utformningen av vår sjukvårdspolitik och vårt fackliga arbete på arbetsplatserna. Vår riksdagsledamot Hans Linde, bland andra, finns på plats för att prata om Vänsterpartiet och svara på dina frågor.Vi hoppas att vi får träffa dig på mötet.

Program:

kl 18.00-18.15 Välkomst och presentation

kl 18.15-19.00 Hans Linde: Introduktion till Vänsterpartiet

kl 19.00-19.45 Paus och mingel med lokalföreningar

kl 19.45-20.20 Torg: Det här gör Vänsterpartiet

kl 20.20-20.30 Avslutning

Vägbeskrivning:

Spårvagnslinjerna 3, 9 eller 11. Stig av på hållplatsen Masthuggstorget. Följ beskrivningen nedan för att komma till Kvinnofolkhögskolan via Masthuggstorget.

Kommentarer är avstängda.