Möte

Hopsnackat: möte om folkrörelse på arbetsplatsen 27/1

På allt fler arbetsplatser höjs idag arbetstempot, chefernas makt över de anställda stärks och otryggheten på jobbet ökar. Samtidigt är den fackliga aktiviteten ofta låg och utbredningen av otrygga anställningsformer skapar splittring bland vanliga arbetare. Hur går man praktiskt tillväga för att vända utvecklingen på sin egen arbetsplats? Hur snackar man ihop sig om vad som bör göras?

Per Andersson, montör och fackligt aktiv inom Metall, och Erik Helgeson, hamnarbetare och fackligt aktiv inom Hamnarbetarförbundet, berättar om den nyutgivna antologin Hopsnackat. Boken innehåller 35 korta berättelser om praktiska erfarenheter av facklig kamp på arbetsplatsen.

Mötet anordnas av Vänsterpartiet Biskopsgården-Torslanda i samarbete med ABF, Arbetarnas bildningsförbund. 

Plats: Folkets hus, Biskopsgården

Datum: torsdagen 27 januari

Tid: 18.00-20.00

Kommentarer är avstängda.