Möte

Lars Ohly besöker Angered torsdagen 25 november

Torsdagen 25 november besöker Vänsterpartiets partiledare Lars Ohly Göteborg och stadsdelen Angered, en av partiets starkaste fästen i Göteborg.

Efter valet har rekordmånga sökt sig till Vänsterpartiet i Göteborg. Många nya medlemmar kampanjar också under hösten och vintern under parollen “Håll ihop mot rasismen”. Kampanjen syftar till att bekämpa främlingsfientlighet och rasism genom att visa på att skulden för samhällsproblemen bör läggas på den borgerliga regeringens politik istället för på invandrare, sjuka eller arbetslösa.

Lars Ohly besöker Kulturhuset Blå Stället i Angered för att träffa medlemmar från hela Göteborg.

– Vänsterpartiet har fått tre tusen nya medlemmar runt om i landet de senaste månaderna. Människor är förbannade på valresultatet och den ökande rasismen. Hos Vänsterpartiet kan vi tillsammans kämpa mot diskriminering och för verka fler bostäder, bättre skolor och trygga jobb, säger Lars Ohly.

Tid: Torsdag 25 november, kl 18-20 (Underhållning kl 18.00-18.30)

Plats: Kulturhuset Blå Stället, Angereds Torg 13, Angered (Göteborg)

Kontakt: Maria Almström, pressekreterare till Lars Ohly, 0708 – 31 45 43
Elise Norberg Pilhem, distriktsordförande Vänsterpartiet Göteborg, 0708-12 44 11

Kommentarer är avstängda.