Möte

Möte med Lars Ohly

Kom och träffa Vänsterpartiets partiledare Lars Ohly!

Trots allt arbete som många medlemmar lagt ner i valrörelsen blev valresultatet den nittonde september inte det vi hoppats på. Högeralliansen sitter i regeringsställning ytterligare fyra år och för första gången har vi ett högerextremt, främlingsfientligt parti i riksdagen som har tydliga kopplingar till den nazistiska rörelsen. Allt detta innebär stora utmaningar för Vänsterpartiet.

Det som samtidigt gläder oss är att vi har fått många nya medlemmar som vill vara med och kämpa för ett bättre samhälle.

Nu har du som är medlem, ny såväl som gammal, chansen att träffa Lars Ohly och bland annat diskutera hur vi går vidare i den politiska kampen mot högerpolitik och främlingsfientlighet.

Dag: Torsdagen den 25 november
Tid: Klockan 18.00
Plats: Blå Stället, Angereds Centrum
Resväg: Lättast med spårvagn 4,8 eller 9

Välkommen!

  1. […] This post was mentioned on Twitter by FramKom, Thaher Pelaseyed. Thaher Pelaseyed said: påminner om att Lars Ohly (V) besöker Blå Stället i Angered idag om 2 veckor http://bit.ly/bAa7qd (ping @igoteborg) #vansterpartiet […]