Möte

Positiv stämning när gamla fullmäktigegruppen lämnade över stafettpinnen till den nya

Gamla och nya fullmäktigegruppen. Foto Jöran Fagerlund.

Den nyvalda fullmäktigegruppen var inbjudna till gårdagens möte med den ”gamla” fullmäktigegruppen för att se hur vi har jobbat hittills. Marie, Monika och Aron utsågs till intern valberedning för fullmäktigegruppen och de skall förbereda bland annat valet av gruppledning och andra interna val som t.ex. vilka som skall representera Vänsterpartiet i Göteborgsregionens kommunalförbund och Räddningstjänsten Storgöteborg.

Rekryteringen av våra politiska sekreterare kommer att förberedas av Ingbritt, Christian och Mats.

Det var en positiv stämning på mötet rapporterar flera av deltagarna. Vänsterpartiet kommer under mandatperioden att göra Göteborg mer rättvist, mer jämställt och föra staden liten närmare en ekologiskt hållbar utveckling.

Kommentarer är avstängda.