Nyheter

Mats Pilhem nytt kommunalråd för Vänsterpartiet i Göteborg

På söndagens distriktsstyrelsemöte valdes Mats Pilhem till kommunalråd för Vänsterpartiet Göteborg.

Mats Pilhem har tidigare varit distriktsordförande för Vänsterpartiet Göteborg. Idag är han ledamot i Vänsterpartiets partistyrelse och har suttit i kommunfullmäktige sedan 2006. Till vardags arbetar han som maskinreparatör på SKF.

– En stark solidarisk välfärd, där Göteborg håller ihop och klyftorna minskar, det är vårt bästa försvar mot högerpolitik och främlingsfientlighet, säger Mats Pilhem, nyvalt kommunalråd för Vänsterpartiet i Göteborg.

– Jag vill att Vänsterpartiet ska driva på utvecklingen för upprustning av välfärden, vi ska delta i samtal med alla de föreningar och intresseorganisationer och Göteborgare som vill vara med och göra Göteborg till en stad som ger alla invånare ett bra liv, avslutar Mats Pilhem.

Foto: Jöran Fagerlund.

Kommentarer är avstängda.