Nyheter

Nu kämpar vi vidare!

Även om valet inte blev någon förlust för Vänsterpartiet Göteborg så blev det inte heller någon framgång, och många som jobbat stenhårt i valet är trötta och ledsna över att det inte gav större resultat.  Många medlemmar har gjort ett fantastiskt jobb i valstugor, på debatter och ute på gator och torg över hela Göteborg. Vi har delat ut 70 000 tidningar, 20 000 flygblad, satt upp tusentals affischer och pratat med hundratals göteborgare.

En utförligare valanalys kommer att komma, men redan igår började vi agera mot rasismen som i och med valet fått in en fot i riksdagen. Det arbetet kommer att fortsätta, och vi kommer också att fortsätta jobba hårt för att kanalisera motståndet mot borgarnas nedskärnings- och privatiseringspolitik.

Vi behöver dig i den kampen. Bli medlem i Vänsterpartiet genom att fylla i det här formuläret, välkommen!

Kommentarer är avstängda.