Möte

Cykeldemonstration 18/9

Dagen före valet bjuder Vänsterpartiet i Göteborg tillsammans med ett antal miljögrupper in till en stor cykeldemonstration för att visa att man tar klimathotet på allvar och att man anser att Göteborg skall ändra sin trafikpolitik.

Vi cyklar under parollerna:

– Det är i strid med klimatpolitiken att bygga Marieholmstunneln

– Bygg ut kollektivtrafiken, inte bilismen

– Inför trängselavgifter – sänk kollektivtaxorna

Samling i Bältesspännarparken klockan 12.00 den 18/9. Demonstrationen avgår 12.30 och pågår till 14.30, med liveband som spelar musik utmed vägen. Sedan blir det ett eftermöte. Samtidigt som demonstrationen pågår fortsätter också ett program med musik och korta tal i Bältesspännarparken för den som inte har cykel.

Bland annat kommer Vänsterpartiets regionråd Sören Kviberg att hålla tal.

För mer information kan man besöka www.cykeldemonstrationen.se

Kommentarer är avstängda.