Möte

Manifestation- fördöm Israels våld- till stöd för Ship to Gaza

Inatt, mitt i natten, attackerades skeppen i det som kommit att kallas Freedom Flotilla på internationellt vatten av isreaelisk militär. Skeppen organiserades av Ship to Gaza och är fyllda med byggmaterial och annan hjälp för att bygga upp Gaza.  Ett flertal uppges döda och skadade. Vänsterpartiet Göteborg uttrycker vår stora förfäran över detta angrepp på civila och hoppas att styrande politiker i Göteborg kommer sluta upp ikväll (31/5) tillsammans med alla vanliga göteborgare för att uttrycka sorg och avsky mot det inträffade.

Vi kommer vara där!

Gustav Adolfs Torg kl.18.00

Mer information finns på Ship to Gazas sida på facebook och på det event som skapats där (länk här)

Hans Linde, Riksdagsledamot för Vänsterpartiet Göteborg kommer ikväll delta på manifestationen. Ni kan läsa Hans kommentar här:  http://svt.se/2.35188/1.2022518/sa_har_agerar_forbrytare_och_mordare?lid=puff_2004494&lpos=rubrik

Deltagare på Freedom Flottilla.

Kommentarer är avstängda.