Okategoriserade

Vad händer i höst?

Vi kick-startar med Feministisk festival på Nordkroken, precis vid Vänerns strand, utanför Vargön. Där blir det föredrag, diskussioner, musik och god mat. Platserna är få, så anmäl dig i tid. Sen blir det Medlemsmöte med valutvärdering för EUP-valet och lite brainstorming inför valet 2010 – kom med nya idéer! Det blir också möte för nya medlemmar och ett kvinnonummer av Röd Avgång. Ha en skön sommar, så ses vi i Augusti igen!

13/8 DS-möte

16/8 Sista anmälan till Feministiska festivalen

23/8 Medlemsmöte med valutvärdering av EUP-valet och brainstorming inför valet 2010. därefter grillning på gården. 11.00-16.00

2/9 Möte för nya medlemmar 18.00-20.00

5-6/9 Feministisk Festival på Nordkroken – inställd

15/9 Manusstopp för Röd Avgångs Kvinnonummer – med feminsimen i centrum.

Skriv en kommentar