Okategoriserade

Muren, Israel och Palestina

Muhammed Othman från initiativet ”stop the wall”, en palestinsk gräsrotsorganisation, besöker göteborg den 21-22 november. På kvällen den 21 november kan du lyssna på Muhammed på Vänsterpartiets expedition i Göteborg.

Muhammed kommer under sitt besök i Sverige träffa organisationer, partier och skolor för att tala om Muren, Israel och Palestina. Det är Föreningen Palestiniernas Rätt att Återvända som bjudit in Muhammed Othman som kommer besöka Sverige under några veckor. Den 21-22 november är han i Göteborg och kommer dels träffa vår ordförande Mats Pilhem och vårt kommunalråd Marie Lindén. Han kommer också att vara med på ett möte på partiexpeditionen på Andra Långatan 20 klockan 18.00 på kvällen den 21e.

För att läsa mer om "stop the wall" kan du gå in på

http://stopthewall.org/

 

Skriv en kommentar