Okategoriserade

Medlemsmöte ikväll

Vi förlorade valet. Trots en bra valrörelse från vänsterpartiet vann Reinfeldt och hans gängmedlemmar. I Göteborg ser det bättre ut men inte heller här har vi fått de siffror vi hoppades på och arbetade så hårt för. Ikväll klockan möts vänsterpartiet Göteborgs medlemmar i Hörsalen på Börsen (stadshuset) för att prata om valet och framtiden.
Allt är dock inte mörkt. Valresultatet har skakat om människor och sedan i söndags har 30 personer hört av sig som är intresserade av att bli nya medlemmar! Det är dags att ta nya tag, att bli ett oppositionsparti som oavbrutet pekar på borgarnas brutna vallöften och försämringar i den offentliga sektorn. Om fyra år är det val igen. Ikväll samlas vi för att diskutera valet men också för att se framåt. För att hitta nya vägar och ny inspiration. Välkomna!

Plats: Börsen (stadshuset)

Tid: 18.00

Skriv en kommentar