Okategoriserade

Häv EU:s handelsavtal med Israel ochBojkotta Israel under friidrotts-EM

Protestera mot EU:s frihandelsavtal som gynnar Israel och mot att Israel får delta i friidrotts-EM som om ingenting hade hänt den senaste månaden.
Häv EU:s handelsavtal med Israel
EU är Israels viktigaste handelspartner. Israel har idag ett mycket förmånligt handelsavtal med EU. Handelsavtalet är inte ovillkorat. Det ställer bland annat krav på att mänskliga rättigheter ska respekteras. Ett krav som Israel har kränkt med råge. Genom att ställa krav på Israel kan det internationella samfundet få Israel att upphöra med övergreppen.

Skriv under uppropet på www.namninsamling.com/fred_nu
Namninsamlingen har startats av EU-parlamentarikern Jens Holm (v) och pågår till 13 augusti.

Bojkotta Israel under friidrotts-EM!
6 augusti samlas idrottare från 49 europeiska länder i Göteborg för att delta i friidrotts-EM. Bland deltagarna återfinns Israel som sedan flera decennier ockuperar palestinska områden och under snart en månad oupphörligen genomfört brutala angrepp mot Libanon och dess civilbefolkning. Vi kräver nu att Sverige agerar för att Israel inte skall välkomnas till friidrotts-EM!

Skriv under uppropet på www.namninsamling.com/bojkottaisraelfriidrott
Namninsamlingen har startats av Ung Vänster.

Skriv en kommentar